top of page
Bath Products

delen | verbinden | zingeving

Ons logo, de liggende acht, staat voor de oneindige verbinding en het zoeken naar evenwicht. Verbinding met ons zelf, met anderen maar ook het zoeken van verbinding & balans van het ene en het andere, zoals gevoel & verstand, wetenschap & buikgevoel, man & vrouw…

Wij geloven sterk in de zelfhelende kracht van het menselijke lichaam en energiesysteem. Ook preventief kan je veel doen als je zorg wil dragen voor jezelf.

Wij ademen Wabi Sabi in en uit. Alle zingeving, tools en technieken bieden we aan voor jullie en gebruiken we ook voor onszelf. 

Wij willen mensen ondersteunen in de zoektocht naar zichzelf, naar gezondheid en naar balans vanuit een gelijkwaardige, verbindende houding. Wij voelen ons niet beter & zijn mensen die net als iedereen processen doormaken of doorgemaakt hebben.

De essentiële waarde van Wabi Sabi ontstaat in het delen of verbinden van onze ervaringen en inzichten met mensen. Daar is waar het hart en de kracht ligt van onze praktijk.

 

Welkom 2024 | Terugblik naar 2023
We zijn weer bijna een jaar verder... En als het einde van het jaar in zicht komt, dan borrelt wel al eens de neiging op om de balans op te maken. Om te kijken naar wat goed ging of goed voelde en wat minder. Terugkijken en filteren... om zo te kunnen loslaten of accepteren en meer naar de essentie te kunnen gaan, naar de puurheid. Dat blijkt vervulling te geven en een onderdeel te zijn van onszelf. Maar waar je sterktes liggen, liggen ook vaak je valkuilen, angsten en lessen.


Ons logo, de liggende acht, representeert wie we zijn & waar we voor staan. We zien onszelf en onze uitersten steeds op een oneindig continuüm van verbinding. Als we dit zien als een proces, dan zijn we niet uitsluitend introvert of extravert, gevoelig of wat dan ook... Als we op deze manier naar onszelf kijken, zijn er altijd mogelijkheden om te bewegen, te groeien, te veranderen... en liefst zo dicht mogelijk te blijven of te evolueren naar wie we zijn of naar wat goed voelt met ons lijf, hoofd en hart.

De uitersten, we hebben ze allemaal nodig en ze bieden ons zo veel. Maar het is ook een uitdaging om een evenwicht te vinden.

Als ik teveel nadenk en dingen te zwaar en te serieus maak, dan is mijn zus daar met de nodige tegenwind aan happiness, fun en down to earth voelen. Anderzijds kan ik structuur en rust brengen als het chaos is in mijn zus haar hoofd of gevoelens.


Ook onze praktijk zien we op dit continuüm van verbinding. In die zin dat wij 'spiritualiteit' combineren met 'down to earth' zijn & denken.


En spiritualiteit dan zoals in:

"Erkennen, vieren dat we allemaal onlosmakelijk verbonden zijn door een kracht die groter is dan wijzelf, en dat onze verbondenheid met die kracht en met elkaar is geworteld in liefde en compassie" Brené Brown, Gifts of Imperfection


Wij kiezen voor deze combinatie, omdat er geen andere keuze mogelijk is. Anders zouden we onszelf volledig voorbij gaan. Is dit de gemakkelijkste keuze? Absoluut niet!

En toch gaan we hiervoor, voluit!


Aangezien we Wabi Sabi in bijberoep doen, zijn we uit financiële overwegingen gestart in mijn zus haar huis. Dat creëert een heel huiselijke, veilige sfeer. Al heeft deze overweging meermaals kunnen doorgaan als twijfel... Want, vinden de mensen dat niet raar?

Dat gebeurt wel eens, al valt dat reuze mee! En wij hebben intussen geleerd om hier de meerwaarde van in te zien. We blijven wie we zijn en al is dit misschien anders dan doorsnee, toch is dit de moeite waard. En kunnen we net daar een verschil maken door professionalisme en ervaring te combineren met laagdrempelig, huiselijk en niet-gestandaardiseerd.

Voor onze afspraken nemen we de tijd om tot onszelf te komen, een intentie te zetten, zodat we met onze volledige focus op maat kunnen werken voor onze klanten.


De afgelopen maanden leerden ons dat onze 'marketing' voor verbetering vatbaar is.

Ons kwetsbaar opstellen en durven spreken, durven ons netwerk aanspreken, durven hulp vragen, ... Dat blijkt toch moeilijker dan het lijkt.

Dit is dus een punt waar we zeker willen op inzetten volgend jaar! Jullie tips zijn welkom en jullie hulp dus ook. Als jullie mee reclame willen maken, door te delen online of niet online, graag! :-)


Voor nu wensen we iedereen veel lichtpuntjes, liefde en een goede gezondheid!


Liefs,

Astrid en Sigrid

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page