top of page

HOE KAN IK ME VOORBEREIDEN OP MIJN EERSTE BEHANDELING?

Draag het liefste gemakkelijke kledij. Wanneer je komt voor een voetenbad dan scrubben en masseren we ook de onderbenen. Het beste draag je een broek die makkelijk omhoog kan.

BETALEN?

Kan cash, via overschrijving, payconiq of bancontact qr-code scannen.

CADEAUBON?

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar. Deze kunnen na afspraak afgehaald worden of digitaal doorgestuurd worden via email. Je kan een cadeaubon geven van een bepaalde waarde of een bon goed voor een behandeling naar keuze (voetenbad, massage, aura-soma sessie, etc.)

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze website werd met zorg gecreëerd, maar Wabi Sabi VOF kan niet garanderen dat alle informatie steeds correct is en tot op het laatst bijgewerkt, en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt.

ANNULERINGSBELEID

Voor een behandeling van 1u30 vragen wij een voorafbetaling. Dit kan u online betalen. Contacteer ons mocht dit niet mogelijk zijn voor u. U kan uw reservatie kostenloos verplaatsen mits telefonisch signaleren tot 48 uur vóór afspraak.
Voorschotten worden nooit terugbetaald, doch kunnen steeds gebruikt worden bij latere afspraken mits tijdige annulatie (minimum 48u vooraf afspraak) van vorige afspraak.
Indien dit korter is dan 48 uur is er verlies van het betaalde voorschot. Bij een nieuwe reservatie wordt opnieuw een voorschot gevraagd.

bottom of page