top of page
26aa2c04-6f4e-481b-b089-6f03500c2f6d.JPG

ASTRID & SIGRID

Wij zijn 2 zussen die zorg dragen voor elkaar en voor iedereen die het kan gebruiken. Wij zijn allebei aangesloten bij de Belgische Massage Federatie, als Relaxatiemasseur en Energetisch Therapeut. We kwamen beiden via een andere weg in contact met 'energetisch werk'.


Aanvankelijk specialiseerde Sigrid zich in de geuren- en kleurentherapie van Aura-Soma. Vanuit haar hooggevoeligheid en groot hart heeft ze het talent om intuïtief aan te voelen wat mensen nodig hebben en hiermee aan de slag te gaan. Zij slaagt er in om op een bezielde manier mensen fysiek, emotioneel en spiritueel te ondersteunen om dichter bij zichzelf te komen.

Astrid sukkelde jaren met pijnlijke aften in haar mond en kon via de reguliere geneeskunde niet verder geholpen worden. Door haar persoonlijke zoektocht naar oorzaak en oplossing kwam zij bij 'energetisch werk' terecht. Ook voeding boeit haar enorm en dit speelt nog steeds een grote rol in haar leven. Wellicht volgt hiervan later iets in hun praktijk...

"Door mijn voeding aan te passen en dit te combineren met technieken en massage om tot rust te komen", kon ik mijn aftenproblematiek achter mij laten. "Mensen masseren brengt mij helemaal tot rust en werkt als een soort van meditatie zowel voor mij als voor de klant."

'Wabi Sabi is een Japans begrip en betekent: Niets is eeuwig. Niets is af. Niets is perfect. In zijn puurste vorm leert het je iets over de schoonheid van imperfectie, maar het kan nog veel meer zijn dan dat. Wabi-sabi maakt het leven lichter. Wabi staat voor soberheid en eenvoud, voor de essentie van dingen maar ook voor een manier van leven, een spiritueel pad. Sabi is zoiets als ‘schoonheid door het verstrijken van de tijd’, het gaat over wat mooi is, om objecten en kunst.' Lang voor dat Wabi-Sabi een hip begrip werd, koos Sigrid deze naam al voor haar winkel en coaching praktijk... 'Koester je imperfecte zelf en omarm haar schoonheid' werd een levensfilosofie voor ons beiden. 

Wij zijn beiden lid van de Belgische Massage Federatie. 

Onze behandelingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van elke klant om er zeker van te zijn dat hij of zij de aanpak krijgt die voor hem of haar het beste werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

business_logo.png
bottom of page