top of page

BEHANDELINGSOPTIES

Al onze behandelingen vertrekken vanuit een holistische visie. Wij geloven dat alles met elkaar in verbinding staat en werken op het fysieke, mentale en emotionele niveau.

Reiki Treatment

ONTSPANNENDE OLIEMASSAGE 30 MIN. OF 60 MIN.

Breng uw energie in evenwicht

Gun jezelf een ontspannende oliemassage waarbij lichaam en geest tot rust gebracht worden. De natuurlijke oliën hebben een positieve invloed op alle lichaamsfuncties. Een massage bevordert niet alleen de bloedsomloop en lymfedoorstroming, het versoepelt ook stramme spieren en stimuleert inwendige organen. Blokkades, stress en pijn worden door aanraking, druk en stimulatie verzacht.
Een massage brengt je dichter bij jezelf!
* lichaam * rug-schouder-nek (hoofd) * gelaat/hoofd 
We werken op maat en in samenspraak met de klant of intuïtief. 


Duo-massage

Vanaf 1 september 2023 is het mogelijk om deze massage te boeken met 2 personen. We verwelkomen jullie samen in onze warme, gezellige huiskamer. Duo-massage is enkel mogelijk voor 60 min. 

 

 

Reflexology

VOETBADRITUEEL 30 MIN.

Natuurlijke genezing

Een ontzurend voetbad bevordert de afvoer van zure afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van gezonde huidcellen. Met een zachte scrub verwijderen we de dode huidcellen van voeten en onderbenen. Onze scrub van co/Gerd is op basis van abrikozenpitten, karitéboter en olie van cloudberries. Met een verzachtende en helende balsem masseren we de voeten en onderbenen zodat deze optimaal verzorgd worden. De karitéboter en de natuurlijke wassen zijn heilzaam bij kloven in de huid. De olie van blauwe bessen is rijk aan antioxidanten en vitamine E. Een voetenbad brengt je helemaal tot rust en zorgt ervoor dat je beter kan 'aarden'. Ideaal om hier mee te starten voor een massage of als afsluiter.

photo-1444312645910-ffa973656eba.jpg

ENERGETISCHE BALANSOEFENINGEN 30 MIN.

Een eeuwenoude wetenschap

privéles
Het drukke, moderne leven maakt het voor je lichaam moeilijker dan ooit om je energie in balans te houden. Dit ondermijnt je algemene gezondheid en je vitaliteit. 
Gelukkig kan je uw energetische lichaam aanpassen aan de wereld waarin we nu leven. Met simpele technieken leer je om ontoereikende of schadelijke energetische patronen te veranderen. Deze oefeningen zijn een soort van herprogrammering, waarmee de natuurlijke energiestromen van je lichaam zich herstellen. De technieken zijn simpel maar krachtig en ze versterken elkaar. Het zijn energievitaminen die je helpen om gezonder en energieker te zijn en beter bestand tegen ziekte en stress. Wij baseren ons op de kennis en ervaring van Donna Eden (Eden Method) en Barabara Brennan. De hele geschiedenis door hebben mensen en culturen overal ter wereld oefeningen en technieken bedacht die de energieën van het lichaam weer in balans brengen. 

Je kan een afspraak boeken voor deze oefeningen en krijgt dan een "privéles" waarbij je persoonlijk en op maat wordt begeleid. Er is ruimte en tijd voor informatie en tips specifiek voor jou. 
 
groepsles

Van zodra het lente wordt, starten we opnieuw met het geven van groepslessen in ons Wabi Sabi tuintje.

We doen de oefeningen buiten, bij droog weer op onze blote voeten in het gras. Samen in verbinding geeft een extra, leuke energie. We doen het op onze eigen Wabi Sabi manier, met wat creatieve vrijheid. Misschien soms een muziekje of dansje erbij. Having fun. Check ons facebook of instagram pagina. 

massage

ENERGETISCHE MASSAGE 30 MIN. OF 60 MIN.

Natuurlijke genezing

Energetische massage is eeuwenoud. De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot mentale (angst, piekeren, stress) maar ook fysieke klachten. Pijn of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht op het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Bij een energetische massage kan er bovenop de kleren gewerkt worden. Door middel van drukpunten en andere technieken wordt energie in balans gebracht.

Duo-massage

Vanaf 1 september 2023 is het mogelijk om deze massage te boeken met 2 personen. We verwelkomen jullie samen in onze warme, gezellige huiskamer. Duo-massage is enkel mogelijk voor 60 min. 

photo-1611073615452-4889cb93422e.jpg

 AURA-SOMA MASSAGE 90 MIN.

Breng uw chi in evenwicht

Deze massage houdt rekening met het hele lichaam, de geest en de emoties. Het helpt de natuurlijke genezingsprocessen te activeren en het fysieke en emotionele welzijn te herstellen door middel van ademhaling, kristallen, geur, kleur en Aura-Soma olie. Sigrid maakt tijdens deze massage gebruik van de kracht van de Aura-Soma producten op een manier à la Wabi Sabi. Slechts enkele behandelingen kunnen een enorm verschil kunnen maken voor je gezondheid.

foto 021.jpg

AURA-SOMA SESSIE

Wanneer kleur spreekt...

Bij een Aura-Soma behandeling wordt gebruikt gemaakt van 119 kleurencombinaties in een vloeibare oplossing van olie en water, gekruid met natuurlijke ingrediënten. Tijdens de sessie kiest de klant intuïtief vier flesjes. Aan de hand van de kleuren die iemand kiest kun je zien wat er leeft; waar ze vast zitten, wat hen beroert, waarover ze twijfelen. De kleuren bieden naast inzicht in de situatie, steeds mogelijke oplossingen. Iedereen (ook tieners, pubers en jongeren) heeft baat bij deze speelse, milde en respectvolle werkwijze. Sigrid maakt tijdens een sessie gebruik van de kracht van kleur en geur op een manier à la Wabi Sabi.  Ze bekijkt samen met jou uw gekozen kleuren en de betekenissen hiervan, in de context en diepte van jouw eigen pad. Zo brengt elke sessie jou naar een plek in jezelf die heling nodig heeft. Sigrid begeleidt jou met tips, technieken en producten die je energieën ondersteunen om de balans te bewaren, te herstellen of te vergroten.

foto opstelling met plant.jpg

OPSTELLING

Natuurlijke genezing

Met een opstelling, krijg je inzicht in de onderlinge relaties en dynamieken van een groep (familie, werk, vrienden, ...).

Je komt binnen en krijgt 121 flesjes aangeboden in subtiele kleurennuances. 
Je kiest net zoveel flesjes als het aantal personen die je wil betrekken in deze oefening. 
Deze flesjes orden je rond je eigen flesje, op een plaats en afstand volgens jouw aanvoelen. 
Je schikt en herschikt de flesjes tot ze in een ordening staan die OK voelt voor jou.

Je neemt - letterlijk - enige afstand, kijkt en voelt.

Sigrid stelt provocatieve vragen met het doel om te reflecteren of het beeld klopt met JOUW beeld van de realiteit. Er zijn geen goede of foute antwoorden. 

Van zodra de waarneming aansluit bij jouw beleving, geeft dit je nieuwe inzichten en is het doel van de opstelling bereikt. 

Deze inzichten brengen beweging in je brein en dit zorgt constructief voor verandering. 

bottom of page