top of page
Bath Products

delen | verbinden | zingeving

Ons logo, de liggende acht, staat voor de oneindige verbinding en het zoeken naar evenwicht. Verbinding met ons zelf, met anderen maar ook het zoeken van verbinding & balans van het ene en het andere, zoals gevoel & verstand, wetenschap & buikgevoel, man & vrouw…

Wij geloven sterk in de zelfhelende kracht van het menselijke lichaam en energiesysteem. Ook preventief kan je veel doen als je zorg wil dragen voor jezelf.

Wij ademen Wabi Sabi in en uit. Alle zingeving, tools en technieken bieden we aan voor jullie en gebruiken we ook voor onszelf. 

Wij willen mensen ondersteunen in de zoektocht naar zichzelf, naar gezondheid en naar balans vanuit een gelijkwaardige, verbindende houding. Wij voelen ons niet beter & zijn mensen die net als iedereen processen doormaken of doorgemaakt hebben.

De essentiële waarde van Wabi Sabi ontstaat in het delen of verbinden van onze ervaringen en inzichten met mensen. Daar is waar het hart en de kracht ligt van onze praktijk.

 

GROEPSLES BALANSOEFENINGENMet de energetische balansoefeningen willen we mensen helpen om dicht bij zichzelf te komen en te blijven. Simpel en toch ook een hele uitdaging in onze stressvolle samenleving.

Zoals iedereen weet is té veel stress nefast voor alles.

Onze oefeningen werken ondersteunend voor lichaam & geest langs alle mogelijke kanten en zijden. Alle vliegen in één klap… :-)

tot rust komen,

je vitaler voelen

je immuniteit versterken

beter slapen

meer focus & concentratie,


We doen de oefeningen buiten bij droog weer. Samen in verbinding geeft een extra, leuke energie. We doen het op onze eigen Wabi Sabi manier, met wat creatieve vrijheid. Soms een muziekje of dansje erbij. Having fun.


We zullen vooral rekken, strekken, punten masseren, bewust en met intentie ademen.

Voor deze oefeningen baseren we ons op Eden Method ontwikkeld door Donna Eden. Waarbij wijsheid en kennis uit oude culturen en spirituele tradities verbonden wordt met hedendaagse wetenschappelijke inzichten rond gezondheid en genezing.


De oefeningen duren 30 minuten, van 20u tot 20u30.

We vragen om 10 minuutjes vroeger aanwezig te zijn zodat iedereen zich kan installeren en we in alle rust kunnen beginnen. Je hoeft niet in sportoutfit te komen. Het is de bedoeling dat we je technieken aanleren die je in je dagelijkse leven kan gebruiken. Gemakkelijk zittende kleren waarin je je goed voelt zijn helemaal prima! We doen de oefeningen buiten op onze blote voeten in het gras. De aarde voelen is op zich al stressverlagend.


Waar gaat de les door?

Wabi Sabi – Blektestraat 122 – 9308 Hofstade


Wanneer?

Vanaf 16 mei 2023 elke dinsdag bij droog weer (telkens een berichtje de dag zelf met bevestiging of de les al dan niet doorgaat op instagram & facebook) van 20u tot 20u30. Aanwezig zijn om 19u50. Reserveren is niet nodig.


Prijs?

per les = 10 EUR. De eerste les op 16 mei 2023 is gratis.

157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page